OM OSS

 

Historik

Styrkefabriken drivs av Emma Svärd och Joakim Wång som bor i Gnesta tillsammans med sina två barn.
Emmas pappa var med och startade Gnestas första gym och därmed har stor del av tiden under hennes uppväxt ägnats just där. Styrketräning har varit ett stort intresse för Emma sedan tonåren och när hon träffade Joakim fick hon upp ögonen för bänkpress. Joakim har sysslat med diverse sporter under sin uppväxt och vid 25 års ålder började han styrketräna seriöst. Bänkpress var något som intresserade Joakim extra mycket och år 2012 började han tävla i klassisk bänkpress. Strax efter att Emma och Joakims andra barn var fött ville Emma komma igång med träningen igen och började även hon tävla i klassisk bänkpress.
Joakim började så småningom intressera sig för utrustad bänkpress och sedan år 2015 tävlar han för Katrineholm Atletklubb. År 2017 vann han ett SM-guld i viktklass -83 kg med ett lyft på 245 kg, samt ett lag-SM-guld tillsammans med Katrineholms Atletklubb. Året efter SM guld i 93 kg klassen samt ett EM Brons.

 

Gnestas enda crossfitutrustade gym

Styrkefabriken är Gnestas enda crossfitutrustade gym med crossfitrigg för exempelvis armgång, chins, knäböj. Vi har även en muscle up-stång, battlerope, teknikstänger, släde mm.
Vi erbjuder såklart även vanlig styrketräning i vår maskinpark av det svenska kvalitetsmärket GymLeco, professionell utrustning för styrkelyftsträning och konditionsmaskiner såsom stakmaskin, cyklar, roddmaskiner, löpband och crosstrainer.
Träningskurser anordnas med jämna mellanrum, exempelvis bänkpresskurs, knäböjskurs, CrossFitkurser med olika teman o.s.v.

 

Barnrum

Vi vill att alla ska kunna ha möjligheten att träna hos oss och därför har vi ett barnrum som passar både stora och små. Här finns leksaker, spel, TV, filmer, ritmaterial, pussel m.m. Även ett litet kök med micro för att värma barnmat finns att tillgå. Tänk på att du som förälder ansvarar för ditt barn under hela er vistelse hos oss.

 
Styrkefabrikens värdegrunder

 

– Alla är välkomna och önskade
– Vi hälsar på alla
– Vi hjälper och lär av varandra
– Tillsammans skapar vi träningsglädje, gemenskap och välmående
– Vi tror på jämställdhet och allas lika värde
– Alla får vara med och delta efter egna förutsättningar
– Vi respekterar och visar hänsyn till varandra

Varmt välkommen in i gemenskapen!

KONTAKT

Om du har några som helst frågor eller funderingar så är det bara att skicka in dom genom formuläret nedan, vi svarar gärna på era frågor!