MAMMA MAGE

Har du fött barn? Känns kroppen annorlunda mot förut eller vill du bara försäkra dig om att det är som allt ska efter förlossningen?

Nu kan vi på Styrkefabriken erbjuda MammaMagekonsultation.

 

Gravid Konsultation 499kr

+449kr per extra tillfälle under

Under gravid konsultationen går vi igenom aktiveringsövningar för att skydda din växande mage, bäckenbotten och ryggen, samt ser över vart du står idag i din träning och rörlighet och lämplig skalning för tryggt och säkert utförande av övningar under din fortsatta graviditet.

 

Konsultation för dig som fött barn: från 549 kr

Konsultation med 1 uppföljning: 999kr, Konsultation med 3 uppföljningar: 1899kr

Under denna konsultation mäter jag bredd, djup och längd på din eventuella diastas (magmuskeldelning), samt går igenom aktiveringsövningar i olika positioner samt ger dig förslag på upplägg för att komma igång med din inre aktivering. Vi jobbar mot att förebygga svag kontroll, ryggsmärtor, urinläckage och bygger på ditt magstöd för att förebygga framtida komplikationer.

MammaMageinstruktör – Erica Danielsson

 

Boka din konsultation genom lediga tider via Din sida eller maila oss. Betalning sker direkt vid bokning mot faktura, swish eller kortbetalning.

Icke medlemmar på Styrkefabriken är även välkomna att boka MammaMagekonsultation. Skapa enkelt ett medlemsskap under ”Din Sida”, för att boka. Medlemsskapet är gratis och du kan avsluta det när du vill. Observera att du som icke medlem ej är tillåten att träna i vårat gym i samband med konsultationen.

Varmt välkommen!